søndag 7. april 2013

NKK Hordaland

Utstillingshelg igjen, og heldigvis med noenlunde behagelig oppmøtetid. Trengte ikke å være i hallen før 10 i dag. Dagen fikk likevel en litt hektisk start, da "noen" hadde glemt å sette på vekkerklokken =P Så vi snublet inn i hallen litt over ni. Noe senere enn først tenkt da parkering der oppe kan være ett mareritt om en kommer sent.

Så da tutlet vi oss inn i ringen etterhvert, Tahlly en smule høy og stresset i dag. Han løp ok, men ville ikke stå i ro lenge av gangen.

Kritikk: Tiltalende hode, uttrykk. Bra brystparti. En aning karpet overlinje. Gode kroppsproporsjoner. God benstamme, er tilstrekkelig vinklet. Beveger seg hurtig, men skal ta steget noe lenger ut. Trenger tid på utvikling. Utmerket pels, farge og temperament.

Resultat: Very Good JK

Dommer: Helge Werner Hagen

Tahlly trenger mer tid på å bli ferdig i kroppen, så kritikken var i grunnen helt grei. Litt uenig med dommeren angående pelskvaliteten. Tahlly er nedrøytet, og ganske brun i pelsen =P Men, alle hunder får feil farge pga lyset i Rackethallen. Kanskje det var til T sin fordel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar