lørdag 5. april 2014

NKK Bergen

Nok en hundefylt helg står for dør, og den ble innledet med NKK Bergen =) Til tross for at belgeringen var stappet inn i ett trangt hjørne, ble det en hyggelig dag =) Tahlly fant en hel haug med søte gronnisdamer å leke med, så her gikk tida fort. Parkeringen ble også en km unna i dag, men så fikk vi da luftet godt før vi skulle inn i hallen. Av den grunn ble hverken bur eller stol med inn i hallen =P

Dagens kritikk: 2 år, mycket livlig og temperamentsfull hannhund på større siden. Velskåret hovud, bra meisling, korrekt bitt og tenner. Ørona kunne vert bedre placerad. Mycket proposjonerlig. Något rak i skulder. Lagom kropp, bra bakstell, bra pelskvalitet. Rør seg vel bak, lite dansande framåt. Liten Hvit brystflekk.

Resultat: Excellent, 2AKK, 2 BHK, CK, res-CERT, res-CACIB

Dommer: Elina Haapaniemi, Finland.

Så dermed glapp championatet akkurat. Dommeren sa at hun syntes han var litt løs i fronten enda. Og det kan eg godt forstå, han danset mer enn han travet i perioder =P Vi prøver igjen i september, da har han forhåpentligvis satt seg litt mer i fronten også. I morgen er belgerspesialen for Hordaland, vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar