lørdag 19. september 2015

Litt av hvert

Så har lilletrollet straks vert her i 14 dager. Tiden har gått fort =) Han vokser som ugress, er straks 15 kg, og det er ikke mange cm igjen før han har tatt igjen Chili i høyde.
Trez har vert med på flere turer, begynt innlæringen av IPO-spor, badet i havet, vert med på jobb, hilst på mange nye mennesker og vert med på dyrebutikken. Det aller meste blir tatt på strak labb. Lastebiler, busser og trailere var ekkelt til å begynne med, men går helt fint nå. Hilse på mennesker syntes han var litt unødvendig, men Trez har blitt mye mer kontaktsøkende bare den siste uken.
Tennene har heldigvis også begynt å falle ut. Han er en djevel til å klype...


Så langt virker Trez som en stødig type, trenger litt støtte av og til, men fikser som regel selv. Ganske selvstendig, og dermed også passe tøff. Og passe frekk. Gleder meg til å jobbe videre med gutten =)


Tahlly har ikke fått gjøre så mye annet enn tur i det siste. Han kastet opp noen ganger forrige helg, og har hatt dårlig matlyst etter det. Nå ser det ut som det går rette vei igjen, så nå gjelder det å få i han godt med mat den neste uken. Da skal vi til Stavanger, og kan ikke vise frem ett beinrangel i ringen...
Ellers jobber vi litt med IPO-spor. Tahlly har det rimelig travelt i sporet, så han må holdes kraftig igjen. Håper etterhvert at han skjønner at det er greit å ta det litt mer med ro =P Lydigheten har lagt litt på hyllen siden forrige stevne, men tenker vi må komme oss i gang igjen etterhvert. Nye øvelser skal læres inn =)


Chili henger stort sett med på alle turer vi går - så lenge det ikke regner. Da vil hun ikke være med. Sær gammel dame blitt =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar