søndag 1. april 2012

Dentastix gir tannbelegg?

Ailo har lenge fått en dentastix når eg går på jobb. Spesielt det siste året har han fått det bortimot daglig, og fått gulere tenner enn han noengang har hatt. Tendenser til tannsten har han også fått. Her for en stund siden gikk eg tom, og kom aldri så langt at eg kjøpte nye. Dermed har han fått tørrfisk, tørket vomstrimler, griseører eller lignende i stedet for. Nå er belegget nesten helt borte...

Så beklager, Pedigree, kjøper ikkje helt reklamen om at dentastix hjelper på tannproblemer, når det motsatte er faktum her i huset. Bikkja fikk god ånde, men ellers ingen effekt. Ikkje minst er det mye billigere å kjøpe en pose med vomstrimler til 69,- enn en boks med dentastix til 129,- Vomstrimlene varer lengre enn en måned også =P

2 kommentarer:

  1. Har tenkt på det samme. Har ikke forska på det, men syns dem i perioder da jeg gav dentastix daglig fikk dårligere tenner. Nå går det mest i margben og lignende.

    I følge reklama så kan en surfe på at dentastix gir hundene god tannhelse, det er jo missvisende. Om der er hunder som har hull i tennene.. så fikser nok ikke dentastix det, en tur til tannlegen er nok heller det rette.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ailo har i vert fall bedre tenner nå enn tidligere, de er ikkje så gule lenger. Ailo knekker biter av tennene på margbein, så har måttet kutte de ut. Men ser ut som om griseører og sånne pressa bein gjør samme nytten =)

      Slett