søndag 11. november 2012

FSHK 11.11.12

Turen denne helga gikk til Stord, og Tahlly sin første utstilling i de voksnes rekker. Siden det "bare" var noen timer å kjøre, ble det ikke bestilt overnatting, og kan vel si at det angrer en litt på i dag. Vi fikk selvfølgelig tidlig oppmøte, så vekkerklokka ringte 04:30... Passe søvndrukken og svimete fikk en da programmert GPS-en riktig, og vi kom oss avgårde. Glemte faktisk ikke hverken hunder eller papirer =P

Vel fremme i hallen på Stord, ble det litt roting før vi fant ringen. Den var dytta inn i en liten hall, sammen med en annen ring, så det var stille og rolig til utstilling å være. Akkurat passe med folk rundt ringene, og plass til å varme opp hunden. T var ikke helt på nett i dag, han likte dårlig lyden fra gulvet (typisk gymsalgulv uten demping), det hørtes ut som en gjeng elefanter løp rundt der inne =P Men, tydeligvis det som skulle til, han løp fint i stedet for å løpe lineføring, og han syntes det var helt ok å bli klådd på. Stod ganske bra også, mangler bare litt på tålmodigheten =)

Kritikk: Utmerket type, bra størrelse, korrekte proporsjoner. Meget bra profil, stilig hode med gode linjer. Ok bitt og ører. Meget bra overlinje og kropp for alderen. Velvinklet, litt trang bak. Behøver støtte i fronten. Vakker pels, temperament ok.

Resultat: Excellent JK, 1JKK.

Dommer: Per Kristian Andersen

For å pirke litt, dommeren spurte ikke hvor gammel T er, og juniorklassen strekker seg fra 9-15mnd. Og fronten kommer seg bare T får ett år eller to på seg =) Ellers var det en trivelig dommer, med sans for detaljer og en god helhet.

Så alt i alt er vi fornøyd, skulle gjerne hatt certet, men det kommer flere sjanser =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar