mandag 15. september 2014

NKK Rogaland

Årets siste utstilling har gått av stabelen. Denne gangen gikk turen til Thon Hotell Sandnes for overnatting. Fryktelig sjarmerende med ølviser ljomende fra naborommet, gitt. Og tepper på gulvene. I ett hunderom? Skikkelig smart =P Men, vi fikk da sovet noen timer, og kravlet til slutt ut av sengen for å kjøre til Orre. I tett tåke. Max 70 meters sikt ett godt stykke. Sola kom frem innen vi var på utstillingsplassen, og det begynte å bli noe varmt. Deilig at det ikke regnet da =)


Ringene kunne gjerne ha vert noe større. Så egentlig ut som de var beregnet på miniatyrer, og ikke store gjeterhunder. Dessverre påvirker dette Tahlly negativt, jo krappere svinger han må løpe, jo mer veivete blir han i bevegelsene. Hjalp heller ikke på at han var noe for høy i stress, og dermed slår over i LP-modus.

Dommer var Maija Heinilä, og Tahlly fikk denne kritikken:

Energisk, sjarmerende hann. Very good type. Maskulint uttrykk. Korrekte ører og øreansetning. God lengde skalle/snute. Fremskutt/steil framme. korrekt lengde i kropp. Bev. effekt i steg fra side - for løs fremme. Derav pris.

Endte med Very good, og plassert som nummer fire i klassen. Lar meg stadig forundre over dommeres kritikker, for bare en uke siden var beskjeden gode vinkler både foran og bak. Men, da vet vi at det ikke er vits i å melde på for denne dommeren igjen, når hun ikke liker typen. Enn så lenge har vi ikke truffet på samme dommer flere ganger, men det kan jo endre seg etterhvert.


Turen hjem igjen var lang, men den tok da slutt en gang. Etter rundt 130 mil på veiene den siste uken tror eg bilen skal få lov til å stå parkert en stund =P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar