onsdag 22. februar 2012

Valpebesøk =)

Bedre sent enn aldri, eller noe sånt? Søndag gikk turen til Nesttun og Kennel Vikholmen for ett lite valpebesøk.


Valpene var en smule trøtte etter annet besøk tidligere på dagen, men fikk da ett lite inntrykk av de. Veldig kontaktsøkende, interessert i å leke, og gikk ikkje av veien for en liten drakamp - og det bare fem uker gamle =) Mamma Yatzie hadde noen meninger om meg da eg kom inn, men gav seg fort, og gikk over til å gi meg en rundvask i stedet for =P


Stadig vekk var det to stykker som tok turen bortom meg, antagelig de som var mest våkne? En tispe med rødt halsbånd, og en hannhund med grønt halsbånd. Flotte valper, og velldig jevne. Kun en tispe i kullet som er noe mindre enn de andre.

 
Herlige små saker, passe rampete og nysgjerrige. Regner med de blir mer aktive etter hvert som at de blir eldre. Ble i vert fall ikkje "skremt" av å hilse på både hunder og oppdretter. Valpene blir mye håndtert, og har som smått fått snuse på utelivet - til tross for noe ustabilt og dårlig vær. Da gjenstår det i grunnen å se hvem som skal flytte hit om 2,5 uke. Det eneste som er bestemt er at det blir en hannhund =)

Bildene er tatt av Kennel Vikholmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar