søndag 17. juni 2012

Tahlly 5 mnd

På tide med noen nye bilder kanskje? Er jo en hel måned siden sist =)


Tahlly har nå mistet alle valpetennene (sånn omtrent på en gang...), så nå er munnen full av små tannstubber som holder på å komme frem. Håper han slutter å søle så mye med vannet når de nye tennene har komt ut. Hele siste slurken han tar renner ut igjen når han flytter seg vekk fra skåla =P Godt det er flisegulv der vannskåla står =)


Pelsskiftet er ennå ikkje ferdig, men det blir mer og mer av den nye pelsen. Han ser litt morsom ut for tiden, med glatt, skinnende pels på rygg og delvis sider, og skikkelig puffa-pels rundt hodet =P Han har også vokst en del i rykk og napp i det siste, så bakbena er litt lengre enn frambeina, og han mangler i grunnen kontroll over kroppen for tida... Ser litt rar ut for tida, for å si det sånn =)

T måtte bort og kline litt med naboene.

Lang og hengslete valp =)




Prøvde også å få tatt ett fellesbilde av gutta, det skulle ikkje være enkelt. Hadde kanskje blitt enklere om eg hadde lært valpen sitt og bli først? *host* Bildekvaliteten er ikkje helt den beste, kameraet fokuserer bare skikkelig i nærmodus. Det funker litt dårlig når en må stå noen meter unna motivet. Spørs om det er på tide å krype til korset og kjøpe ett nytt hus. Spørsmålet er bare hvilket... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar