lørdag 29. september 2012

Utstilling BSBK 29.09.12

Enda en helg der en frivillig står opp grytidlig, for å la valpen vise labbene sine i utstillingsringen. Også denne gang på hjemmebane, turen gikk til Bønes. Litt spent på hele opplegget, da Tahlly fortsatt har fryktelig mange fluer mellom ørene. Han har heller aldri vert inne i en hall, så det var mye nytt.

Etter en liten kamp for å komme seg inn, det ble litt trangt ved inngangen, så roa han seg fort ned. Ringen vår lå lengst inne i hallen, med lydighetsringen rett bak, så det var ganske rolig, og behagelig god plass rundt ringen. Synes dog godt at arrangør kunne ha laget ringene bittelitt større... Det er lettere å vise en hund frem når en har litt mer plass å løpe på =)

Tahlly var første hund i ringen, og var like lykkelig som han pleier å være =) Ikke helt med på løpingen, men han stod greitt og lot seg tafse på uten noe særlig makking. Fornøyd med den =) Vet han kan mye bedre enn han viste i dag, så vi satser på at det går bedre bare fluene i mellom ørene forsvinner. T smakte i vert fall ikke på dommeren, noe en collie gjorde litt senere på dagen.

Dommer: Arne Foss

Kritikk: Maskulin, velutviklet for alder. Maskulint hode, velbårne ører, korrekt bitt. Noe fremskutt skulder som forkorter halslengden. Bra benstamme og poter. Velkroppet, velstelt pels. Bra sidebevegelser. Noe løs og trang foran. Trivelig temperament. Velvist.

Ikke det beste ståbildet av han, men det duger vel. Kanskje det ramler inn flere bilder når flere har fått komt seg hjem fra utstilling?

Tahlly er stor og flott, og har ett deilig temperament. Ingen problemer å ta med den gutten hvor som helst =) Gleder meg til han setter seg skikkelig i kroppen om ett år eller tre =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar