søndag 26. mai 2013

Utstillingshelg Bergen Travpark

Nok en helg er overstått, og mange timer har blitt tilbrakt på Bergen Travpark. Endelig har vi fått flere utstillinger til Bergensområdet =) Tahlly ble børstet og vasket på strategiske steder fredagen, og vi var klar til dyst lørdag morgen. Med oppmøte kl 10:00, var det heldigvis ikke nødvendig å stå opp før fuglene.

Denne gangen hadde vi faktisk selskap i klassen, og løp dermed sammen med en annen hund. Tahlly bestemte seg i grunnen for at det var gøy, og skulle helst tatt igjen hunden foran =P Innen runde to hadde han sanset seg litt mer, og fikk vist frem at han faktisk kan bevege seg godt. Dessverre var Tahlly ikke ferdig nok i kroppen, og litt for stor for dommeren, og kom dermed hjem med en blåsløyfe igjen. Av 9 groenendaeler ble det faktisk bare gitt ut 1 CK.

Kritikk: Meget god type, i største laget, velskåret hode, mørke øyne, fine ører. Gode vinkler fram, kort kropp, korrekte vinkler bak. Ben med korrekt steg, enda veldig løs fram. God pelsstruktur, skal bli jevnere sort i pelsen. Trivelig temperament.

Resultat: Very good UK, 2UKK.

Dommer: Mette Tufte, Norge.

Søndagen kom med litt tidligere oppmøte, og litt kjøligere vær. I dag fikk vi løpe fremst i klassen, og dermed løp Tahlly noe bedre enn i går. Konsentrasjonen derimot var fullstendig fraværende, helt til eg nappet han litt i kinnet og ba han følge med. Så det gikk som det måtte gå, nok en blåsløyfe.

Kritikk: Good temperament, good head, good topline. Good crops, correct angles, correct movement. The legs in front are french.

Resultat: Very good UK, 2UKK.

Dommer: Savicic Nebojsa, Serbia

Eg synes alt i alt at travparken er en fin arena å ha utstilling på, god plass, og ikke noe trengsel =) Det kunne dog ha vert litt større ringer, de ble i minste laget for oss som må ha stor fart på hundene. Neste utstilling for oss er allerede om 14 dager, da snur vi nesa mot Nesbyen, og belgerspesialen =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar