fredag 20. juni 2014

Litt av hvert

 Først av alt, noen nye bilder av fjompen som har blitt 2,5 år gammel =) 



Han trenger riktignok ett bad, men ville ha noen "før"-bilder å sammenligne med. Har nemlig gått til innkjøp av CC Black on Black, for å se om eg kan få dempet det røde i pelsen hans. Groenendael skal liksom være kullsorte, men det har ikke Tahlly fått med seg =P Oppi handlevognen hoppet det også en flaske Ice on Ice + en Buttercomb, så nå håper eg det blir lettere å holde han flokefri.

Så til moroa, det har nemlig begynt å løsne litt i lydigheten igjen. Vi har stått fast i FVF en stund, men etter å ha gitt han noen kjappe timeout's i bilen, så har han skjønt tegninga. Får ikke lov til å trene/leke når han bare fjaser =P Jobber ellers mye med å få han til å justere seg inn i posisjon av seg selv, og det ser ut til å begynne å fungere. Han har nå begynt å flytte rumpa for å komme inntil i stedet for å ta innsitten på nytt =)

Ellers har eg tatt noen småtester på apportene i det siste, både tre og metall. Nå tar han hoppet med begge to =D Mangler litt på farten enda, men eg håper den kommer etterhvert =) Og ikke minst har ruten løsnet litt også, klasse 3 ruten er nesten i boks, og elite-ruten er påbegynt. Målene er i vert fall klare, så får vi se hvor langt vi kommer. Håper opprykket til klasse 3 kommer i løpet av året =)

Ellers, så prøver vi å jobbe litt med utstillingstrening. Prøver å få gutten til å se fremover, i stedet for å løpe lineføring. Ikke enkelt å avvenne en hund som har fått en trillion bekreftelser på at han skal holde kontakt *flir* Men men, håper vi kommer i mål etterhvert, har enda noen måneder å trene på før vi skal i ilden igjen. arbeidsledig blir man aldri med hund i hus =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar