onsdag 4. juni 2014

BSBK - kveldstevne

Vårens siste stevne gikk av stabelen, og turen gikk til Stend. Noe spent på resultatet, da Tahlly ikke har vert på den banen før, og ridebaner pleier som regel å ha mye lekkert snacks å tygge på. Som tidligere, Tahlly bryr seg ikke så mye om underlaget, bare han får sjekke det ut. Litt verre var det med hestene rundt banen =P

Fellesdekk: 0 - Tullehunden satte seg opp omtrent før eg var kommet i skjul. Satt pent i ro på plassen sin da...

FVF: 7,5 - T var mer på tur enn fvf. Langt i fra meg, og heller lite kontakt. Likevel fikk han med seg alle vendinger og holdter samt temposkifter. Snill dommer =)

Dekk under marsj: 8,5 - T dekker litt sent.

Innkalling med stå: 8 - bruker litt lang tid på å stoppe, litt treg i innsitt.

Stå under marsj: 8,5 - tar ett ekstra steg etter han har stoppet. Ellers sto han som en påle.

Rute: 10 - perfekt, ingenting å si på denne. Stå-kommandoen ble riktignok brølt, han fikk ett par hester i nesa, en liten helgardering ;)

Apport: 9 - treg i innsitt.

Hoppet: 8,5 - treg i sitt på motsatt side. Noe treg innsitt.

Avstand: 7 - dobbeltkommando på bli, han ville være med. Ellers litt smårot.

Helhet: 9 - trekk for lyd mellom øvelsene.

Dermed endte vi på 151 poeng, og et lite stykke unna opprykk nok en gang. Hadde han bare lagt halve tiden på fellesdekk hadde det blitt nok poeng =P Vi endte også på 3. plass i klassen. Litt snurt siden arrangøren ikke delte ut rosetter til annet enn førsteplassen, men sånn er det bare. Premien var en liten sekk Orijen hundefor.

Vi prøver igjen, men nå blir det pause til slutten av august. Planer er til for å endres, men så langt ser det ut som vi får med oss 6 offisielle stevner, og 4 uoffisielle i år, er ikke så ille det =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar