søndag 25. mai 2014

Utstilling Dobermanklubben avd Bergen

Dagens utflukt gikk til Vestkanten og Dobermanklubbens utstilling. Dessverre havnet vi i miniatyrringen, og dermed fikk vi noen kvadratmeter mindre enn i de andre ringene... Dårlig  gjort mot en så stor rase som må ha fart for å vise bevegelser. Skjønner godt at de små ikke trenger så stor plass, men en bør ta hensyn til de største hundene også.

Ellers har vi bare trent lydighet i det siste, og dermed ble det noe sidelengsløping på Tahlly. Avogtil ligner han mer på en krabbe enn en hund ;) Resultatet i dag ble dermed flat rød.

Bildene er tatt av Ada Elin Ekeland - Kennel Vikholmen.



Dommer: Annika Ulltveit-Moe

Kritikk: Godt hode, velplasserte ører. Bra brystdybde, bra ben og føtter. Steil i krysset, bærer halen bra. Blank, fin pels, kunne ha vert dypere sort. Kunne komme noe bedre frem med fremsteg. Herlig temperament.

Resultat: Excellent, 1AKK.

Ikke helt enig i kritikken, Tahlly holdt halen alt for høyt i dag. Måtte jo vise seg for damene ;) Steilt kryss har han heller ikke, men det kan ha vert måten han stod på.

Fin dag i sola likevel =) Nå blir det utstillingspause frem til september. Da er det både spesial i Evje, og NKK i Rogaland som står for tur =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar