onsdag 28. mars 2012

Kontakttrening =)

Tidlig krøkes, som god LP-hund skal bli? Vi jobber mest med kontakt og innkalling for tiden, og prøver å få til at lille piraya får gå løs hver eneste dag. Enten i skogen eller på litt skjerma steder. T kan finne på å glemme seg dersom Ailo gjør noe spennende, men kommer på ca 90% av innkallingene, og dette er en 10,5 uker gammel valp...  Dette viser vel hvor mye en kan få gratis med å velge en mer førerorientert rase =) Ailo er forøvrig genial å bruke som forstyrrelse på innkalling =)

Vi driver også litt med kontakttrening, det blir en kort økt eller to hver dag. Allerede er utholdenheten oppe i 5-10 sekunder før han bryter øyekontakt =) Nå er det vel opp til meg å skynde meg sakte, det er tross alt en valp =) Må passe på at han synes dette er gøy også =)


 Kontakt, gjennom kameraet =) Ørene har også retta seg mye de siste dagene =) 


Alenetreningen er også for alvor i gang =) I går lå de inne i gangen mens eg pusla litt ute, og det var ikkje en lyd å høre. Riktignok hadde de igjen klart å rive ned grindene som skiller de, så de var sammen da eg kom inn igjen. Merkelig nok lar de grindene være i fred om natta...

Ny lader er også på vei i posten, så snart blir det skikkelige bilder igjen =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar