torsdag 28. mars 2013

God Påske =)

Her feirer vi med hjemmepåske, og innledet langhelgen med en god tur. Skulle bare en liten tur, men så fant vi en  ny løype, og vips hadde vi vert ute i 2,5 time =P Sånn kan det gå =) Savnet vannflasken på turen, så det må huskes neste gang. Hundene fant en del smeltevann på veien. Vi gikk opp Spjeldsfjellet, ned mot Spjeld, og satte så nesa mot Kårtveit før vi endte opp hjemme igjen. Deilig med en runde som har minimalt med asfalt. Den er dessverre ikke så lett å unngå her ute. Kameraet var ikke med, vi skulle jo bare en liten tur... GPS-en ble også lagt igjen hjemme, men tipper ruten vår var 8-9km lang.

Hundene lå og sov noen timer etter turen, men det tok ikke så lang tid før Tahlly var klar for mer action. Dermed ble det en liten LP-økt senere på dagen. Chili  var godt sliten, og snorka resten av kvelden.


I dag har Chili tilbrakt store deler av formiddagen i solveggen =) Mange av naboene er bortreist, så da er det muligheter for å slippe hundene i hagen uten at de bjeffer på alt som skjer. Spesielt Chili leker litt verdenspoliti =P


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar