mandag 2. september 2013

Klasse 2 - Hva må vi kunne?

Sliter litt med å lære meg LP2 programmet, så her blir en kjapp gjennomgang. Kanskje det sitter etter dette?

- Fellesdekk med skjult fører, 2 min. Tahlly er på vei til å klare denne, men vi skynder oss sakte. Enkeltdekk med skjult fører, uten forstyrrelser går strålende.

- FVF. Tahlly er god på denne. Må øve mer på temposkifter, og øke mengden forstyrrelser.

- Dekk under marsj. Denne kan Tahlly. Virker overalt hvor eg har testet kommandoen. Til og med utenfor en travel Rema1000 =)

- Innkalling fra sitt med stå. Innkalling er han god på, stå; not so much... Må også jobbe med at han kommer fortere inn i utgangsstilling, og ikke tar en runde bak meg.

- Stå under marsj. Check! Denne er lik som klasse en, og sitter bra. Litt tull har det vert i det siste, men det er enkelt å fikse.

- Rute. Tahlly begynner å få forståelse for denne, er bare mengdetrening som gjelder. Og litt pirking på posisjon i ruten.

- Apport. Tja. Tahlly løper fint ut og henter, men skjønner ikke helt poenget med avlevering. Skal prøve med mindre/lettere apporter, kanskje han synes det er greiere.

- Fritt hopp over hinder, med sitt. Kan fint sende Tahlly frem over hoppet, men sitt-biten har vist seg å være litt vanskelig. Han kan også finne på å løpe rundt hinderet på vei tilbake. Regner med denne retter seg med mengdetrening.

- Avstandskontroll. Må jobbe med å øke avstanden til Tahlly, samt å få raskere momenter. Så er nok denne i boks =)

- Helhetsinntrykk. Fortsette å jobbe godt med Tahlly. Huske på at dommeren har hele dagen på seg, og ikke si at vi er klar før vi faktisk er det.

Puh.... Godt det er ett halvt år til neste konkurranse. Har nemlig også så smått planer om å trene mot klasse tre samtidig som vi trener mot klasse to *plystrehøytogfalskt*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar