lørdag 28. september 2013

Utstillingshelg - Dag 1

I dag var Belgerspesialen avd. Hordaland, og vi tok turen til Bønes. Møtte opp tidlig for å være sikker på at Tahlly landet noe før vi skulle i ringen. det viste seg å være lurt, Tahlly var en smule høy, og syntes drakamp med båndet og knurring var en god idé =P

Etter en skokk med valper var det vår tur, og vi ble sendt noen runder rundt i ringen. Dommeren var nøye og brukte lang tid, veldig behagelig med hundene, til tross for en veldig nøye tannsjekk. Tahlly fungerte ganske bra i ringen, litt satt ut av lyder i hallen, men løp likevel godt. Litt uinteressert i å stille seg opp. Men, T fungerte langt bedre enn tidligere utstillinger, så håper eg fikk frem noe bra i dag, premieringen viste i vert fall det ;)

Kritikk: 20 mnd, komplett saksebitt. God størrelse, excellent type, god lengde i hodet med god parallellitet. God splitt, mørke øyne, ønsker noe mer mandelform. Velsatte små ører. På grunn av fremskutte skuldrer forkortes halslinjen, kort rygg. En aning åpen knevinkel, sterke haser. God benstamme og poter. Excellent pelskvalitet. Beveger seg bra fra siden, noe padlende frem. Noe høy hale. Vel fremvist.

Dommer: Bente Harlem.

Resultat: Excellent, 1 konk, CK, Cert, 2BHK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar