mandag 23. januar 2012

Bronsemerkeprøve

Endelig (?) var den store dagen her, og det var  på tide med lydighetsprøve. prøven ble gjennomført lørdag, men pga flytting og manglende nett blir det først blogget i dag. Bedre sent enn aldri? =)

Alternativ oppvarming =)

Været var ikkje helt på vår side, med både snø, regn og en knapp plussgrad. Eg såg noe mørkt på det, siden Ailo sjelden synes det er moro å kikke opp og få vann/snø/hagl i øynene. Men, til alt hell, været var ikkje så ille akkurat da vi skulle gå.

Tannvisning: 10
Ailo sitter som en påle, kikker nysgjerrig på dommeren, og viser tenner uten problem.

Lineføring : 7
Sleit litt med kontakten i dag, mye spennende lukter på bana. Så denne var langt i fra så bra som eg vet han kan gå. Det ble nå bestått, og det er det viktigste =)

Dekk fra holdt: 10
Ailo fulgte fint med, satt når han skulle, og dekka fort. Gikk i fra, og tilbake, og der slo faenskapet inn... Han skulle ikkje sette seg rett opp, men slang rumpa ut til sida, kikka frekt på meg, og stakk... Heldigvis var bedømmingen avslutta før han begynte å tulle =P Fikk ganske kjapt tak i han igjen, og kunne fortsette.

Innkalling: 7
Første "forsøk": Ailo satt fint, men når eg kalla han inn burna han bare forbi, og skulle på tissetur... Fikk kjapt tak i han, samtidig som han fikk seg en liten påminnelse om at han skulle høre etter.
Andre forsøk: Ailo kom rett inn i utgangsstilling. Litt treg på slutten, han ble litt flat av påminnelsen. Skulle nok ikkje hatt så mange poeng på denne, snill dommer?

Stå under marsj: 10
Ailo fulgte bra på i FVF, og stoppa ganske kjapt ved kommando. Kun to-tre steg etter. Stod som en påle, selv da eg gikk rundt, og var lett med videre.



Enkeldekk 1 minutt: 10
Ailo ligger, ligger, ligger og ligger litt til. Ingenting er som å kunne ligge i ro, uten å måtte gjøre noe :flire:

Helhet: 9
Ailo bestod bronsemerket i går med 162 av 180 poeng. Flink gutt!

Dommerene konfererer...

Ailo jobber bra, når han først er på, men det krever utrolig mye av meg å holde han gående hele veien. Han blir lett forstyrra, og detter ut. Det krever sitt å gå lydighet med en klovn =)

4 kommentarer:

  1. Fikk jo kjempebra poengsum da! Utrolig bra :D Lp1 neste!! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Mistenker litt snille dommere altså =P Det blir kanskje debut i slutten av april, får se hvordan det går fremover =)

      Slett